Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, çıplak gri tonlarından biridir. Bu renk son radde modadır. Özellikle salon ve mecra odası dekorasyonu ile giyinme odası yürekin yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve gösterici galerisini zirdaki irtibatdan görebilirsiniz.

Beyaz zehir duvarlarla evet da sarı veya altın kadar diğer açık renklerle kontrast oluşturmadığı bağırsakin odanın henüz eke görünmesini katkısızlayacaktır. şayet çok fosforlu sıfır kıpkızıl renk kumaşlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilinen bu etkiyi yaratmak karınin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Gri duvar boyası tonları, akıllıca kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk hakkında bir tetebbu yaptım.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere sair renklerle uyumlu bir renktir.

Filli Boya’nın bekâretçi Faal Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile süsleyici kez bazlı VOC uyumlu silikonlu son ön iç cephe boyasıdır.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile dört dörtlük bir düzen esenlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize olanak tanılamar.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon tekvin etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu yatak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit mecra kafalığı kullandığınız yataklar bâtınin pembe detaylı nevresim bandoı seçerek odanın muvazeneli ve hamam görünmesini katkısızlayabilirsiniz.

Kifayetli Kuruma Süresi antrasit duvar boyas Tanıyın: Her kez arasında kifayetli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde etmek bâtınin yeterince kurumalıdır.

Aşhane dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunduğu sahaın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıya sunması bakımından da etkilidir.

Gri renk duvar boyası, başka renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak karınin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir akort oluşturmuş olacaktır.

çağcıl ve minimal dekorasyon tarzının mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif tercih edilmese de dünya genelinde sık sık tercih edilen duvar rengi tonları arasında mahal almaktadır.

İçinde diğer tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan bariz gri ton sür ton uygulamak isteyenler tarafından sprey boya da kesif sık tercih ediliyor.

şayet evinizde çok nurlu sıfır koyu renkli güpürlarınız var ise, bu güpürları bej antrasit duvar boyas rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page